Winter

Раиса Филина
Winter's cold, bright and sparkling,
Winter's magic -  came to live.
We are   glad today : the darkness's
Gone away - all's white and clean.

Start toboggan, ski and skate - we -
Our cheeks like roses are red.
Winter's snow eat like cakes we,
Not afraid to catch cold yet.

Winter, winter - we are happy,
Winter's home gives us health.
We play snowballs, like puppies,
Take off coats - we're like from steels
1 декабря 2018 года.
Раиса Филина(Миронова)