Хрещенiй донечцi

Алина Мозжерина
Ось тільки-но тримала на колінах,
Спостерігала перші крочки.
Моя хрещена донечка Аріна,
Тобі сьогодні вже 6 рочків!

Хай янгол за плечем постійно буде,
Охороняє. Буде Божа милість.
А я, повір, ніколи не забуду
Цей день, коли ти, зірко, народилась.

Крокуй життям упевнено й сміливо,
Долай вершини, поряд йде хай вдача.
Хрещена доню, будь щаслива!
І серце хай ніколи не заплаче!..