Stop

Мария Вохмянина
Stop. Stop. Turn away
Don't look at me, OK?
I'm broken, I'm numb -
Blessed with devil's clawed thumb

No. Stop. Run away,
Never truly want you stay.
Filled up with some dirty mud
Leave me, dear, you're not God.

Leave. Please. No, stop! -
I'll pick up my saddest crop.
Dont't touch the broken shell,
Leave alone or hear my yell.