Три кроки до зими

Мария Зубрий
Три кроки до зими... минає осінь,
Сніжинками летять останні дні.
Зелена тиша між високих сосен,
Щось береже, невІдоме мені.

А я уже нікого й не питаю,
Чому це так? - бо знаю все сама.
Нема початку, і немає краю,
Є небо, сніг... є спокій і зима....