Дружба...

Лилия Булла
У справжньої дружби немає вагань
Чи сумнівів, навіть і крихт недовіри.
У справжньої дружби нема запитань
Чи спроби на тест: віриш ти чи не віриш.

Коли все по-справжньому — дружба міцна,
І серце глибоко усе відчуває.
Будь з тими, хто справжній, хто любить сповна,
Із тими, хто щастя для тебе бажає.

Життя — коротесенька подорож в рай,
Кінцева зупинка — омріяна вічність.
Прислухайсь до серця, і тих обирай,
Хто чистий душею, з ким бажана дійсність.
© Лілія Булла