Спогад живий

Валентина Вересоцкая
Там де зима вирує,
Білі сніги метуть
Погляд серця милує.
Згадки в минуле ведуть.
Ладан мій милий,коханий!
До болю рідний такий!
Тобі сповідаюсь жаданий
Спогад навіки живий!