Зло

Виктор Худаков 4
   
Доторкнутись думкою до всього,
Хочу збудувати, щось нове,
На землі, дарованій нам Богом,
Зло, чомусь господарем живе.
Колоситься золота пшениця,
Ясно сяє сонечко вгорі,
Воля бідним людям тільки сниться,
А при владі знову лихварі.

Гроші в МВФ беруть в розстрочку,
У офшори пхають, їх, пани
І останню відберуть сорочку,
Та подерті знімуть з нас штани.
Зло засіло у Верховній раді,
Ріщення приймаючи значні,
Та не всі сьогодні в шоколаді,
А пенсіонери у лайні.

Доторкнусь, я думкою до всього,
Запрошу у свідки всіх святих,
На землі дарованій, нам Богом,
Бачимо при владі знов не тих.
Що нам нові виборі готують?
Знову МВФ,Ю нові борги,
А міністри крадучи звітують,
Росіяни ніби вороги.