Знову гудки

Лиса 25
Казав "Люблю",  і я тобі повірила,
А ти боявся поглядів вночі.
Я падала, але ще не зневірилась,
Хоча серце моє ще і кричить.

Минають дні, а я до тебе хочу...
Безглузді мрії ріжуть мої сни.
Я позабула ігри всі дівочі,
І серце я довірила тобі.

Я набираю номер - серце кличе,
Але замість " Алло" знову гудки...
Я так хочу сказати тобі у вічі,
Що ти вкрав мрії всі мої.

Я вже навчилась розуміти долю...
Я вирвалася із полону днів.
Тепер солодш за все твоя неволя,
І найдорожчий ти з усіх світів.