Котик

Виктор Худаков 4
   
Я люблю свого кота,
Від голівки до хвоста,
Тільки відійде від миски,
Та й до мене, до колиски.
Промуркоче він пісні,
До вподоби, це мені.
Мамця котика годує,
А він їсть не вередує.

Я люблю свого кота,
Це суцільна доброта,
Зїсть котлету, чи сосиску
І мершій біжить в колиску.
Кажуть, що ти лютий звір,
Та нікому, ти не вір.ки до хвоста
Не сварись матуся прошу,
Дуже кіт у нас хороший.

Я люблю свого кота,
Від голівки до хвоста,
Диво, це таке пухнасте,
Він моє дитяче щастя.
Від нудьги мене рятуй,
І зі мною пожартуй.
Котик мій найкращий друже,
Поважаю, тебе дуже.