Час кiнчати зимувати?

Зозуля Юрий Павлович
взяв й малюночок у раму:
бо я ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня;
та й не для них озвучую життя, — не гаму!!!!!!!!!!!!!!!!!

                і розродиться й весна... літом...
                аж, покотиться луна... в світ, й світом!
                й квіт, наввипередки... у плоди!!
                не в шляхи, плай-стежки... навпрошки!!!

                в перестиглеє, в очам синє...
                в перестоянеє, на осіннє!
                в перепалені й серцЯ, й гОрла!!
                десь весь трепет, — холодні й гОрна!!!

                й підморожене Землі тіло...
                й ані сліду од землі, геть біло!
                й знов, зимі, — загорілось діло!!
                й терп терпець... а душі ж — кортіло!!!