На зламi лiт про що ти мрieш, друже?

Прокопенко Юрий
На зламі літ про що ти мрієш, друже?
Про мир в душі, чи мир навкруг себе?
Здається, світ всі плани прудко рушить?
Та ні, він просто повернув «кешбек».
Не те й не там? Слабенькі дивіденди…
А скільки ти добра поклав у світ?
Згадати важко… Знову ти не в тренді,
Про що ти мрієш ще на зламі літ?
Про щастя? Хто ж про це не мріє, друже!
Це ключ до сенсу жити, віднайди!
Тримайся світла, що твій погляд мружить,
Все буде добре, так як хочеш ти.

21:42, 22.11.2018 рік.

Зображення: https://subscribe.ru