Невiсточцi

Надежда Троян
Кажуть люди, що мати одна,
Не поспориш, вона народила.
Та для мене невiстка - дочка,
Бо я також ii чомусь вчила.

Ох, як швидко летять нашi днi...
Наче вчора зайшла до нас в хату.
Пролетiло все так, мов ввi  снi,
Ми сьогоднi прийшли привiтати.

Побажати здоров'я, тепла,
Щоб Господь надавав тобi сили.
Щоб з усмiшкою, з радiстю шла
I дiток щоб пiдняти зумiла.

Кажуть люди, що мати одна...
Що тут спорить, вона народила!
Та для мене ти також дочка,
Бо онукiв менi подарила!