Чи хто в мене спросить?

Кузминский Сергей
Чи хто в мене спросить?
Чи хто в мене спросить?
Яка ж то любов? Як її упізнати?
Я завжди любив її довге волосся,
Обожнював в виборі одягу смак.
Багато ознак та недовго шукати.
Вже в серці живе і не зможу віддати.
У чорнім оперенні сяючий птах.
Правдива, чуттєва, не схожа на інших.
Найтонша, найкраща і ще найніжніша.
Чекає на щастя у кожному році,
Лиш погляд зігріє її замість сонця, ізнов.
Чи хто в мене спросить?
Чи хто в мене спросить?
Яка ж то, яка ж то любов?

Музыка:
ALEKSEEV – Как ты там
Zivert - Ещё хочу (Black Station Remix)