Роберт Стивенсон - Дожди

Филипп Андреевич Хаустов
Дожди приходят с высоты
Во все концы земли.
Мокры поля, дома, зонты
И в море корабли.
_________________________
Robert Stevenson
RAIN

The rain is raining all around,
It falls on field and tree,
It rains on the umbrellas here,
And on the ships at sea.