Жива

Яна Лысенко
А мені би у небо лелекой злетіти
І побачити цілий світ.
Світ без болю, де хочется жити,
Зустрічати палкий зорецвіт.

Де в пітмі зможуть руку подати,
Щоб згубитися я не змогла.
Де мене будуть палко кохати,
І так само кохатиму я.

Там легкі романтичні ночі,
Теплі, наче парне молоко.
І мої мрії, ніжні дівочі
Розкріпачує біле вино.

Я би кинулась в небо бездумно,
Все, що маю, йому б віддала!
А на цім світі дихати сумно,
Відчувати, як стоне душа.

Я втомилася, батько любий.
Забери ж, як зостанусь сама.
Хай навіки із сонцем у шлюбі,
Але буду нарешті жива.