Фи э чве мурад, тукар,

Сабира Омарова
Г.Омаров

Фи э чве мурад, тукар,
Г1у1лин рагъива?Г1у1лин
Шуварис файшу сусар,
Ирк1вар сагъива?

Мурад т1алаб акьучин,
Хъучатасигьан?
Кканди пуна фацучи
Кьисмат хьасигьан?