Тебе вiдчуваю

Вячеслав Катренко
Тебе не бачив, не чекав, не чув.
Лише мімооком щось проліта,
У марівних снах, ніби погляд відчув,
Але тільки тінь чиєюсь спіймав.

Твою присутність відчуваю,
Твоє тепло торкнулось серця,
Твоє шепотіння крізь час долітає,
Та через це собі не знаходжу місця.

Тремтіння захопило знов,
Воно розпалює бажання,
Знайти тебе у світі снов,
Щоб перервати сумування.

21 октября 2018