Компьютер

Виктор Худаков 4
   
Э у нас компьютер в домі,
Це чудова новина,
З ним давно усі знайомі,
Лиш для мене дивина.
Слід мені, його вивчати,
Там є мультики й пісні,
Научіть, його включати,
Так, як сонце у вікні.

Та компьютер не забава,
Хоч наука, ця складна,
А така корисна справа,
Та не впораюсь одна.
Я усе тягну до рота,
Навіть мишку укушу,
Але знати все охота,
Научіть, вас попрошу.

Молоді, та ранні діти,
А компьютер, це не гра,
Ним потрібно володіти,
Вже моя прийшла пора.
Дайте мишку мені в руки,
Адже, я її не зїм,
Користь буде від науки,
Бо вона потрібна всім.