Маленька

Виктор Худаков 4
Людина, я  маленька.
Самотності боюсь,
Коли працює ненька,
До тата пригорнусь.
Приходить хай бабуся,
У гості хоч щодня,
Їй чемно поклонюся,
Люблю, я вас рідня.

А раз рідня будь ласка,
Розказуйте вірші,
Згодиться добра казка,
Чи пісня для душі.
Люблю, я рідну мову,
Хоч знаю мало слів,
Ви розмовляйте знову,
Вона як дивний спів.

Прокинусь, я і знову,
Учитиму слова,
Візьму їх за основу,
На те, є голова,
У неї, я вкладаю,
Казки, вірші, пісні,
А вам доповідаю,
Потрібно, це мені.