Чуй как свири дъждът - песен

Величка Николова -Литатру 1
Чуй как свири дъждът
(песен)
Автор – Величка Николова – Литатру1

Мили мой, ти ела с есента
и ще чуеш дъждът как ни свири
и ни спомня далечни лета
и любов що в сърцата сме скрили.

А край нас ще лети млад Амур,
ще опъва докрай тетивата,
ще ти шепна с възторг: - Mon Amour...
Любовта ще плете плетивата.

Мили мой, прегърни ме с любов.
Чуй как бурята вече отмина.
Нежен изгрев над нас пак блести
и се радва, че все сме двамина.

Литатру
България, София
неделя, 18 ноември 2018 г.