I всi цi коштовнi митi

Наталка Змиивна
І всі ці коштовні миті –
Драконячі камінці:
Нікому цей скарб не відкрити,
Ні з ким його не розділити –
Сховать над проваллям у житі
Чи в ближчій до серця руці...


03.11.18