Дебнещ котарак

Величка Николова -Литатру 1
Дебнещ котарак
(хокку)
Автор – Величка Николова – Литатру

Студена зима
Хранилка за птичките
Дебнещ котарак

Литатру
България, София
неделя, 18 ноември 2018 г.