***

Лиора Стамаровски
Колін моїх вологість - несчерпна та роса,
Благаю, не кидай мене, минучості краса,
Забарв мені щоки квітучим світанком,
Відкрий своє серце вечірнім смутком,
Посмій зазирнути туди, де блукає душа,
Орнаментом виший нестерпні ті слова,
Що віють гарячою важкістю дум,
Що променяють, мов немовлячі вуста
І тихо так горнуться в коло забутих снів,
І тільки тоді, тільки тоді...
Здолай мене.