Прив т

Виктор Худаков 4
    
Я зявилася на світ,
Отже друзі всім привіт,
Розмовляти, ще не вмію,
Та все добре розумію.
Поряд з мамою татусь,
А з бабусею дідусь,
Отже, це моя родина,
Я мала, та все ж людина.
 
Я люблю молочну кашу
І усю родину нашу,
Бо веселі в мене очі,
Все побачити охочі.
Коли поряд добрі люди,
Тепло на душі повсюди,
Це моє найперше літо,
Все тут сонечком умито.

Кажуть молоде зелене,
Але в домі все для мене,
Це мені не дивина,
Бо я в домі головна,
Я це добре відчуваю
І сумною не буваю,
А жартую і сміюсь,
Та нічого не боюсь.