Будь добр...

Яана Рассказова
Будь добр, не сочти за пропаганду...
Я честно верю, что однажды ты поймёшь:
Пускай уж лучше ненавидят твою правду,
Чем любят за изысканную ложь.

Despite the fact that you’re so unfaithful
I hope someday you will get in my minds:
It’s better for your honesty be hateful,
Than to be loved for your exquisite lies.

Jane Raise
16.11.18