Дошколятам

Виктор Худаков 4
   
Книга, ця для дошколят,
Для таких, як я малят,
Я не вмію, ще читатати,
Можна все запамятати.
В ній такі легкі вірші,
Щира радість для душі,
Я усе на пам'ять знаю,
Адже хист, до цього маю.

Мені мама прочитає,
Все голівка памятає,
Вам усе, це розкажу,
Та й до подруг побіжу.
Розкажу у дитсадку,
Я красу, оцю дзвінку,
Маючи таку нагоду,
Вірші гарні не на шкоду.

Книга дуже, ця цікава
Хоч наука не забава,
Вірші пам'ять розвивають,
Ніби пісеньку співають.
Все написано для мене,
Почитай же люба нене,
Потім розповім все вам,
Вірю добрим, цим словам.