Стор нка

Виктор Худаков 4
    
Я сторінку в інтернеті
Власну хочу мати,
Що існує на планеті
Необхідно знати.
Всі моря і океани,
Вчитиму, як треба,
Неукам немає шани,
В цьому, є потреба.

А я дівчинка завзята,
Здібна і весела,
Де яка у кого хата?
У містах і селах.
Де яранги, чи вігвами,
Що потрібно людям,
Дещо, я спитаю в мами,
Разом всюди будем.

Все знайду у інтернеті,
Музику з піснями,
Так потрібно на планеті,
Спілкуватись з вами.
Все побачу в моніторі,
Заведуться друзі,
Там дельфіни в синім морі,
Тут калина в лузі.