Залишки першого снiгу

Олег Тимофеев
Залишки першого снігу
(чи можуть назватися снігом?)
Жалісні, зморщені, плачуть
(Безпомічно, скривджено, тихо)
Нащо було випадати
(зарано, довірившись вітру)
Краще аби зачекати
(та марно, бо діти є діти)