В пром жках часу

Валентина Коц
В проміжках часу застигло життя,
Може потрібно душі щось згадати?
Може закінчити десь – десь почати?
Бо вже не буде назад вороття.

В проміжках часу думок є багато,
Добре та зле пригадається враз...
Та не для того Господь дає час,
Добре про добре завжди пам’ятати.

В проміжках часу: то сонце, то зорі...
Зміна положень, відрізків, годин...
Тут – зупинися, а далі – ходи,
Лиш залишайся, живи у покорі.

Таймер увімкнений Небом для нас,
Кожному більше чи менше... але
Нам вибирати чи добре, чи зле,
Потім для звіту настане наш час.

Не розминіться із часом в дорозі,
Втратити легко та важко знайти,
Знову з ним поруч з надією йти,
Та пам'ятати, що щастя лиш в Бозі.