Нав що в ра?

Валентина Коц
Навіщо віра? – щоб не загубитися
У світі, що жорстокістю палає.
А віра вчить у кращий світ дивитися,
Де над душею тортур гріха немає.

Надія вам потрібна? – так, звичайно...
Без неї не дістатися до цілі.
Вона в часи тримає екстремальні,
Та стереже, коли підняті хвилі.

Ви хочете любити? – дуже хочу!
Якщо не любиш – все життя даремно.
Любов – світанок серця після ночі,
Що вирива з душі коріння темні.

Любов – вона над всім, навіки вічні
І на землі, і в небі – не згасає.
Вона не є матерія космічна,
Любов – це Бог, що зло перемагає!