Я не самiтня

Вера Бондаренко-Михайлова
Я не самітня! Чи в цім провина?!
Квітую зараз серед снігів.
Не додаю я тобі сивини -
Лишаю в літі, щоб ти ще цвів.

Нам сяє сонце в холодні зими,
Обом нам птаство пісень співа,
Кохати будем крізь сніг і зливи -
У благодаті промчать літа.