Не, не искам войни- рубинче

Величка Николова -Литатру 1
НЕ, НЕ ИСКАМ ВОЙНИ
(рубинче)



Не, не искам несметни богатства,
не ме блазнят ни лукс, нито власт.

Искам чисто небе и пространства
без войни, лицемерие, глад.



Литатру
България, София
23.10.18
вторник, 04:35 h.