Вже мина

Стрикс Белая
Вже минає дівоча осінь
І пожовкла трава у росі,
Я вдивляюсь у свої очі-
Там малюнок зими на склі,
Я вглядаюсь в колишні коси,
У малюнки сивин на них,
І так хочу тепла,щоб боса
Зустрічати пташок весняних!
Вже минає дівоча осінь,
Де-не-де вже білявий сніг,
А в природи ще серденько просить
Сил, здоров'я, думок молодих!
Вже минає дівоча осінь,
Поспішати її не прошу,
Бо надіються очі й досі
Розглядіти свою красу!
Бо не втомлена ще, сподіваюсь,
Ще жадаю бурхливої долі!
Просто в дзеркалі вже відбиваюсь
Я з відтінком в осінній колір.