Складнi стосунки

Анна Ходко
Слова, що до болю,
Голками нагострені.
Пальці на горлі -
Дай волі до осені!
Знаю,
Жорстокість твоя необмежена
Колеш?
Прошу, обережніше.

Струна, що між нами
До крові натягнута.
Грали роками,
Вже не та... я не та.
Бачиш,
Багато скрутного сказали... вже
Тиснеш?
Прошу, обережніше.

Діла, що до сліз
До безсоння щоночі...
Лиш в душу не лізь
і думок не підточуй!
Хочеш
Від мене зізнання відверті?
Мучиш?
Прошу, не до смерті!