Весел1 ЗАгадки

Любовь Музыка
***

Біла шубка, білий хвіст,
Під ялинку він заліз.
Заплутав свої сліди,
Бо втікав він від ліси.  (Заєць)

Він кругленький, він гладенький,
В смужку гарну- кожушок.
Кожен знає його ласун,
Назва ласощі....(Кавун)

Озерця у нас є два,
Кришталева в них вода,
Колір різний. Дощик л'є,
Може знаєшь, що це є?  ( Очі)