Поглед отгорe, ирония - По Смирненски

Величка Николова -Литатру 1
хокку
Автор – Величка Николова – Литатру1
(по впечатление от стихотв. „Сълбата” на Христо Смирненски)

бай Ганьовците
на стълбата на Христо
щастлив народец

Литатру1
България, София
неделя, 11 ноември 2018 г.