***

Серез
Пожорсткішав пейзаж осінній,
Якось знітився і закляк,
Й раптом впали туман та іній
Впоперек на життєвий шлях.

Відчуваю чогось присутність.
І розгубленість на душі.
Й шурхотить крізь туман майбутність
Таємниче, як комиші.