Бодилът и държавата - Разочарования

Величка Николова -Литатру 1
Цветенце
рони аромат.
Бодил
го задушава.

Старикът
моли за комат.
Държавата
не дава!

Литатру1
България, София
сряда, 07 ноември 2018 г.
21:55

Преведено на сръбски от Веселинка Стойкович.
Снимка - Фейсбук