Смак насолоди...

Лилия Булла
Не втрачайте здатності відчути
Насолоду кожної хвилини,
Адже втрата буде неминуча,
Тож прикрасьте чимось їхню плинність.

Не чекайте визначних моментів,
А шукайте кожен раз нагоду
Більш радіти і ридати менше.
Не журіться, все можливе Богу!

Залишіть в минулому вчорашнє —
І пізнайте чудо сьогодення!
Ви зробіть життя для ближніх кращим,
Подаруйте іскорку натхнення.

Вірте щиро, віддано, як діти,
В кожнім дні шукайте схови дива,—
І тоді не зможете втаїти,
Що життя по-справжньому красиве.
© Лілія Булла