Аб каханнi

Сергей Сабадаш
Я буу пад яблоньнaй у цветi,
Я парубaк, казак у узросце,
Яна для мэне в бiлым свiце ,
Була як нешта, штосцi ,
Яна для мэне,  кветка у полi,
У ей, у ей, усе жыцце,
Другой нiмаю, не жадаю долi,
 Як i у полi, калi добрае жнiуе.