Kasztany

Ключник Олег
Edyta Gorniak - Kasztany
Українське тлумачення - Ключник Олег


Казав - волосся маєш каштанове,
Очей теж каштановий взрок,
Кохати добре — було знову,
Між злота листя, вітру і  зірок!

Трусив каштани градом вітер,
Ти раптом  голос знизив до шепоту,
Сьогодні їду там, де їду,
Візьму з собою ніч цю золоту!

Коханий, коханий,
Як і раніш з дерев летять каштани!
Під ноги до смішної пари,
Град сипле рудий, не мине...
Як в ніч, коли в алейці,
Рудий каштан, що вдарив в серце,
Три слова ти сказав не більше,
Що любиш вітер і мене!

Вже третя осінь парк наш обмиває,
Летять з дерев каштани  в третій раз,
Любов твоя до мене не вертає,
Хоча зірки і листя пестять нас!

Мені лишився тільки золотий каштан,
Маленький талісман щасливих днів!
І та осіння пісенька — проста,
Хай вітер донесе до тебе спів:

Коханий, коханий,
Як і раніш з дерев летять каштани!
Під ноги до смішної пари,
Град сипле рудий, не мине...
Як в ніч, коли в алейці,
Рудий каштан, що вдарив в серце,
Три слова ти сказав не більше,
Що любиш вітер і мене!
Що любиш вітер і мене!…..

Коханий, коханий,
Як і раніш з дерев летять каштани!
Під ноги до смішної пари,
Град сипле рудий, не мине...
Як в ніч, коли в алейці,
Рудий каштан, що вдарив в серце,
Три слова ти сказав не більше,
Що любиш вітер і мене!
Що любиш вітер і мене!…..

Mowiles - wlosy masz jak kasztany,
I kasztanowy masz oczu blask.
I tak nam bylo dobrze kochany,
Wsrod zlotych lisci, wiatru i gwiazd!
Gdy wiatr kasztany otrzasal gradem,
Szepnales nagle znizajac glos
Odjezdzam dzisiaj, lecz tam gdzie jade
Zabiore ze soba te zlota noc!

Kochany, kochany
Leca z drzewa jak dawniej kasztany,
Wprost pod stopy par rozesmianych,
Jak rudy leca grad!
Jak w noc, gdy w alejce,
Rudy kasztan Ci dalam i serce,
A Tys rzekl mi trzy slowa, nic wiecej
Ze kochasz mnie i wiatr! …
Juz trzecia jesien park nasz wyzlaca,
Kasztany leca z drzew trzeci raz
A Twoja milosc do mnie... nie wraca,
Choc tyle blyszczy lisci i gwiazd!

I tylko zloty kasztan mi zostal
Maly talizman szczesliwych dni
I ta jesienna piosenka prosta,
Ktora wiatr, moze zaniesie Ci ...
Kochany, kochany,
Leca z drzewa jak dawniej kasztany,
Wprost pod stopy par rozesmianych,
Jak rudy leca grad!
Jak w noc, gdy w alejce,
Rudy kasztan Ci dalam i serce,
A Tys rzekl mi trzy slowa, nic wiecej
Ze kochasz mnie i wiatr …
Ze kochasz mnie i wiatr!...

Kochany, kochany,
Leca z drzewa jak dawniej kasztany
Wprost pod stopy par rozesmianych,
Jak rudy leca grad!
Jak w noc, gdy w alejce,
Rudy kasztan Ci dalam i serce
A Tys rzekl mi trzy slowa, nic wiecej
Ze kochasz mnie i wiatr !…
Ze kochasz mnie i wiatr !…

Листопад 2018