кохаю тихо, тихо

Алена Васильченко
А ніч така, що зорі шаленіють,
і ніжних слів дарують досхочу...
Я не любити, Господи, не вмію.
Я не любити зроду не навчусь.

Схиляють верби на долоні віти.
Вечірнє сонце, як маля рябе.
А я тебе не вмію не любити,
і не пірнати в небо голубе...

Солодким снам пручатися несила
у теплих мріях, у руках твоїх.
А я тебе вдягаю, ніби крила,
і так кохати - то великий гріх...

Ця ніч сьогодні зоряна на втіху.
Спочило сонце втомленим дитям.
А я тебе кохаю тихо, тихо...
І може навіть більше за життя...