Пiдiйди...

Людмила Чупико
Підійди до Мене, Я благаю!..
Не лишайся, друже, в марноті!..
Усім серцем Я тебе кохаю!..
Підійди до Мене в каятті!..

Всі гріхи твоі омив Я кров'ю
На горі "Голгофа", на хресті...
Це зробив з великою Любов'ю,
Не згубився, щоб у небутті.

Вибравши свій шлях іти за Мною,
Відійдеш тоді від марноти!
Доведу до Вічного спокою,
І щасливим в Царстві будеш ти!
30.10.18