родина, не рожай

Данил Рахметов
ах так мат так дак
оулеэсэй оулэ рак бак дак
  олэ пак жак дак
ылэ бак маг дак
    удэме так дак дак
Тъаъ пуътэд зфйад
илэ и лэ илэ бам
илэ и лэ илэ тух
  Оле оле оле
ело ело родина
неок родина
ело ело а ни дОрОг