Ото так тварюка гумореска

Валерий Сентюрин
Ти чого це раптом,Сеню,задумливим став?
Пита жінка чоловіка й відповідь чека

Ось в журналі прочитав я,й ніяк не збагну,
Як таке може вдаватись тварі, верблюду?
Може тиждень,два не пити, їжі не вживать
І при тому по пустелі вантажі тягать.

Не повела жінка й бровою:-Ото вся журба?
Ох,скажу я,и порожня в тебе голова,
Я одну тварюку знаю,в хаті живе чмо,
П’є тижнями,а що робить? Рівно  нічого!

Раптом - вдруг,задумливим- задумчивым,не збагну - не пойму,
Тиждень - неделя,вживать - употреблять,журба - печаль