Любовта се търси, превод от Софья

Величка Николова -Литатру 1
Любовта се търси
(хокку)

Автор – Величка Николова – Литатру1

Звездното небе
изпълва с мечтание,
но не и с любов.

***
Не търси любов
(хокку)
Автор - Литатру

Не търси любов между звездите,
търси я между хората!
(звездичка)


(ПРЕВЕЛА "Не търси любов" - ОТ БЪЛГ. НА РУСКИ ЕЗИК - Софья Измайлова):

Не ищи любовь среди звёзд,
ищи её среди людей!

Счастья и удачи Вам ,Величка!

Софья Измайлова  01.11.2018 02:08

Литатру1
България, София