Найкращий день

Олександр Мачула
Цей день – найкращий у житті,
його не упусти й хвилини!
Нехай прозріння миті ті
довіку музикою линуть!

Гаряче серце кине страх,
його диктат у бездну кане,
туманом на семи вітрах
умить він назавжди розтане.

І дріб’язковість метушні
залиш безжально у минулім,
щоб спогади твої страшні
у вирі радості втонули.

Ввійди рішуче в щастя храм,
де поселилася свобода.
Відкрий замки десятків брам,
відчуй найвищу насолоду!

Надія, віра і любов
хай в душу вселяться навіки
й життя тобі дарує знов
кохання повноводні ріки!

31.10.2018