Все минеться...

Маргарита Станиславская
Досить в хаті моїй мене вчити,
І шукати своїх ідей.
Крик душі вже не зупинити,
Не закрити на все очей.
Там, де співи були дівочі,
Де, від жартів, сміялися хлопці -
Материнські заплакані очі
Від, війною наведених, опцій.
Все минеться. І стихне гомін.
Рани вкриються зеленню трав.
Лиш залишуться кров і стогін
Тим, хто руки на пульсі тримав...