Три часа ночi...

Надежда Рега
Три часа ночі, а я спати не хочу
Енергію маю не на день, не на два
Покажу свою сутність дівочу, жіночу
Поцілунком таким, що забудеш слова!

Пристрасть твоя, і палке я бажання
Ти хочеш відчути усю мене знов
Народжена я, щоб таке от кохання
Дарувати тобі без зайвих розмов.

© Надежда Рега