Teraz, dzisiaj

Анастасия Жорова
Nieraz trudno nam z toba,
Wies, nie latwo jest ze mna,

Ale pojde dalej za toba,
Niech bedzie, bedziesz ty ze mna…

Czas ucieka nam do przodu,
Znajdziemy zawsze nowa przygodu.

Badz szczesliwy, teraz, dzisiaj,
Tylko prosze, tych slow nie omijaj.